Over ons

Meer dan 10 jaar ervaring in het vak.

"Dat jullie mooiste dag tevens jullie meest zorgeloze dag mag worden."

Jurgen Peeters, zaakvoerder

Onze naam
In2Love zegt wie we zijn en wat we doen. Wij verdiepen ons in de liefde om te kunnen begrijpen wat u tijdens uw plechtigheid aan elkaar en aan uw gasten wil verkondigen. De "2", u beiden dus, staat bij ons centraal.
Ons doel
In2Love biedt aan toekomstige trouwers een "Wedding à la carte" en aan jubileumkoppels een heruitgave of vernieuwde versie van hun huwelijk. Elke viering wordt op maat van de klant gecreëerd.
Onze filosofie
Wanneer koppels in het huwelijk treden, willen zij een boodschap brengen. In die boodschap willen zij hun persoonlijke liefde overbrengen voor alle mensen aanwezig op de huwelijksviering.

Vandaag zijn mensen aangewezen op een wettelijke plechtigheid en/of een kerkelijke viering. Toch zijn er steeds meer koppels die de boodschap op het stadhuis of gemeentehuis te kort vinden en die hun huwelijksboodschap niet zien passen in het stramien van een kerkelijke viering.

Voor al die mensen biedt In2Love een oplossing. Koppels die een huwelijk achter de rug hebben en hun samenzijn met elkaar opnieuw willen vieren, hebben vaak verschillende achterliggende redenen om een jubileum te willen houden. Sommigen willen hun huwelijksviering opnieuw beleven, anderen willen juist net iets anders.

In2Love biedt de mogelijkheid om aan dat moment een inhoud te geven die u kiest. Als u voor In2Love kiest, kiest u voor een plechtigheid die uw persoonlijke liefde voor elkaar uitstraalt. Niet de liefde in de pasvorm van wet of kerk, maar de liefde zoals u ze samen beleeft.
Wedding à la carte.
We zitten graag rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.
Contacteer ons