Onze werkwijze
"We gaan geen uitdaging uit de weg.
Het moet perfect zijn."

Stap 1: U voelt zich aangesproken?
Neem contact op met In2Love: alle contactgegevens vindt u op deze site. In2Love maakt dan een afspraak met u voor een gratis en vrijblijvend verwelkomingsgesprek dat kan doorgaan op een locatie naar keuze.

Op dit gesprek proberen we samen te stellen wat u van de viering verwacht en welke taken In2Love voor u kan uitvoeren. Na dit gesprek krijgt u een offerte met de prijs van de gekozen viering en opties.

Stap 2: U wil ons inhuren?
Betaalt u het afgesproken voorschot op de offerte, dan maakt In2Love een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt de structuur en de inhoud van uw viering vastgelegd.

In2Love stelt aan de hand van het verwelkomingsgesprek en het intakegesprek een klantendossier op dat alle informatie over structuur en inhoud van de plechtigheid beschrijft. Op vraag van de klant kan het dossier aangevuld wordenvan In2Love. Met deze informatie heeft u een gedetailleerd zicht op de diensten die In2Love aanbiedt op uw hoogdag.

Stap 3: U kijkt in volle verwachting uit naar uw viering.
Tijdens de maanden voor uw viering neemt In2Love alle communicatie en organisatie op zich. Wij staan steeds ter beschikking voor advies over inhoud en structuur zowel voor de klant als voor mogelijke leveranciers of medeontwerpers. U krijgt op de afgesproken momenten een overzicht van hoe de creatie van uw plechtigheid verloopt en u kan reikhalzend uitkijken naar uw persoonlijke viering.

Twee weken voor de uitvoering vragen wij om het resterend bedrag te betalen. Op het moment van uw viering voert In2Love alle afgesproken diensten uit en zorgt voor een vlotte afhandeling van de zakelijke kant tegenover externe leveranciers.

Stap 4: U geniet van één van de hoogdagen van uw leven.

Wedding à la carte.
We zitten graag rond de tafel om alle mogelijkheden te bespreken.
Contacteer ons